PROJECTS

UTBILDNING / EDUCATION – Event Marketing & Management

Vi på utbildningen Event Marketing & Evenemangsledning YRGO.se fick i uppdrag att bygga en monter på Svenska Mässan med syfte att locka elever till KY-Akademien/Yrkeshögskolan Göteborg, från idé till färdig produkt. Min del i projektet var bland annat att fotografera och jobba med media. Här nedan följer lite tidningsurklipp på den media vi fick på eventet. Jag var även delaktig i en guerilla-marketing kampanj där vi satte gula gubbar under toalettsitsarna på skolorna, och även på mässan. Ett oväntat sätt att locka elever till skolan och till mässan. På gubbarna stod adressen: www.stickutfrånmängden.se  (där vi hade info om vart vår monter låg  & om KY-Akademin)

Vill locka elever till KY PDF Göteborgs Posten (KLICKA PÅ LÄNKEN FÖR ATT SE PDF)

Vill locka elever till KY

Fullmatad mässa om framtiden – Cocos – www.ttela.se  (KLICKA PÅ LÄNKEN FÖR ATT SE PDF)img199 nwt.se – Slår ett slag för Säffle och Åmål (KLICKA PÅ LÄNKEN FÖR ATT SE PDF)

TT_ela (KLICKA PÅ LÄNKEN FÖR ATT SE PDF)

img198

Foto: Nisse Lindberg. Ta gärna en titt i min portfolio och hör av er: www-n-l.se

En Sagolik Dag på Tjolöholms Slott VIDEO

Vi fick i uppdrag av Drottning Silvias Barnsjukhus att göra en dag sagolik för 200 personer. Det resulterade i ”En Sagolik Dag” Här är en liten film från eventet. Vi lyckades få kanonväder, en massa sponsorer & ett riktigt bra event. Jag skulle jobba med media och här nedan kan du se ett klipp ur Kungsbacka Posten. Vi lyckades få dit Lasse Kronér, Annica Sjöö & Eddy ”Brottaren” Bengtsson som spelade kung, drottning & troll.

ensagolikdag

Kungsbacka Posten Artikel (KLICKA PÅ LÄNKEN FÖR ATT SE)

Centimetermaran i Haga

http://www.centimetermaran.nu/ http://www.centimetermaran.se/

Vi gjorde ännu ett event till förmån för Drottning Silvias Barnsjukhus, ihop med PR-Konsulten Benjamin Andrée Minimaran i Haga där barn kunde springa 421,95 meter. Vi fixade sponsorer och fick en del press på det.

FRISKA KNATTAR SPRINGER FÖR SJUKA BARN – 42 195 centimeter

Centimetermaran är ett välgörenhetslopp där friska knattar från ca. 18 månader upp till ca. 6 – 7 år (125 centimeter) går eller springer en hundradels maraton (42 195 centimeter = 421,95 meter) till förmån för patienterna på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Hela startavgiften i Centimetermaran går oavkortat till arbetet med att sätta guldkant på patienternas sjukhusvardag.
Startavgiften är 50 kronor (eller valfritt mer) per barn och betalas kontant på plats i plomberade insamlingsbössor.
Alla barn som är med och deltar får INDIVIDUELL NUMMERLAPP, MÅLGÅNGSFIKA, BELÖNINGSPÅSE samt en alldeles egen GULDMEDALJ som bevis på att man varit med och gjort skillnad.

Minimaran

Centimetermaran i Haga PDF GP (KLICKA PÅ LÄNKEN FÖR ATT SE)

12.00 – Allum REKLAMFILM

På min praktik var jag på Reklambyrån 12.00. När jag inte klippte vykort, eller fajtades med AD:n Anita Karlevo som var min handledare, så fick jag göra lite roliga saker. Jag självlärde mig bl.a CS-paketet, byggde event-ytor i köpcentrum och var med som AD-assistent på reklamfilmsinspelning.

Malena Laszlo sjunger Shirley Bassey med Göteborg Wind Orchestra på Kronhusbodarna. Bondtema, Smycken från Jarl Sandin. Vi jobbade med PR och fick med Malena i Radio P4.

Malena Laszlo

Malena Lazslo Foto: Jennie Smith http://www.jenniesmithphoto.com/

————————————————————————————

Festival Del Mar Asperö

Koncept/Idé/Genomförande

Festival Del Mar Asperö – En festival som startade som en idé i huvet på 3 killar som åkte på den tyska Reggae-Festivalen Summerjam i Köln. Summerjam är ju på en ö, och där var konceptet fött. Nu började bara letandet efter en perfekt ö. Andreas Emanuelsson kom med idé om att Asperö vore perfekt, och eftersom vi firat midsommar med Javier Umanzabal året innan på en ö, så var inte steget långt till att dra igång kalaset. Festivalen är helt ideell med en del bidrag från olika håll. Många Event har gjorts för att dra folk till festivalen, tex Warm Up Party på Kontiki, 2:a Långdagen-scener och 2013 var festivalen större än någonsin. Vi hoppas på att 2014 ska bli det bästa året.

– Tidningsurklipp kommer

www.festivaldelmar.se etc pr-arbete, twitter etc

Festival Video: http://www.youtube.com/watch?v=kqFmMr7iaXc

Festival Del Mar Asperö Warm up party

festival del mar 20131 festival del mar 20132 festival del mar 20134

Spännande akter

festival del mar 20135

Bellaroush ett bejublat band på festival del mar

festival del mar 20138

Arrangör Javier Umanzabal

Grafik 2013

festivalaserö

festivaldelmarasperö20131

Entré Asperö:

asperö

Facebook:

Facebook del mar 2013

Göteborg Nonstop Bloggen:

Festival del mar asperö 2012

Warm Up Party Event Affisch:

festival del mar warm up 2013

Metro 

Under min tid som Arbetsledare för handutdelarna på Metro togs det ofantligt mycket bilder. Många av dem skickades till Metro´s kunder.

gratistidningskriget

Göteborg & co

GBGCO_office

Jag började min bana på Göteborg & co redan 2005, med att köra Turistservice-bilen, vilket kom att bli en mångårig tradition. Under min tid på Göteborg & co fick jag dock göra lite andra roliga jobb. Bla så fick jag guida ett italienskt mat-tv filmteam med programledaren Mattia Poggi, detta event kom med i tidningen Metro & GP och lite bloggar. http://www.vartgoteborg.se/prod/sk/vargotnu.nsf/1/kultur_o_fritid,popular_italiensk_tvkock_spelar_in_i_goteborg Mattiapoggi

Jag var även med och invigde nya flyglinjen från Göteborg Säve Airport till Edinburgh Skottland med säckpipeblåsare, vilket också hamnade i Metro.

Guidade ett amerikanskt filmteam där vi bla. Visade bla Liseberg.

http://www.ashleycolburnproductions.com/about-us/

ashley

Jag hjälpte även ett tyskt filmteam som filmade från Gothia Towers tak. Svindlande höjder!

365 saker du kan göra – filmklipp

365_saker_logo5

365 saker du kan göra var från början en blogg som Navid Modiri skrev. Sen blev det en bok. Nu är det ett företag. tror jag. Jag och Freja Candell gjorde iaf ett klipp till dem.

Embedly Powered

#1101 Testa Segway. | 365 saker du kan göra Vad är Segway? Segway är ett eldrivet fordon som känner av var du har din tyngdpunkt. Lutar man sig framåt så åker den framåt, lutar man sig bakåt så åker den bakåt. Det är väldigt lätt att lära sig och jättekul att köra. Inga avgaser. Inget buller. Inget körkort.

Embedly Powered

Kurs – Inspiration till grafisk design Indesign Röda Utbildning STHLM

InDesign CC – Inspiration till grafisk design Företagsintern kurs Vi ger dig inspiration med InDesign som verktyg! En inspirationskurs för dig som vill förbättra din design och layout på broschyrer, annonser, böcker och andra trycksaker. Vi visar dig hur du använder typografi på ett nytt sätt! Vi lär dig hur du använder typografi, grafik och design för att kommunicera mer effektivt.

Embedly Powered

via Roda

Svenska Mässan – Hem & Villa-Mässan – Värd

Hem & Villa Mässan

Hem & Villa Mässan

Svenska Mässan – Svenska Mässan  Svenska Mässan och Gothia Towers bygger nu ett tredje torn med bl.a. 500 nya hotellrum samt ytterligare möjligheter för mässor, möten och konferenser.

BSP / Perfect Noise – Brand Ambassador

Arbetat en hel del för Perfect Noise/BSP/Knut Kommunikationsom idag endast finns kvar som Arvered Kommunikation. Jag var ansvarig för Budweiser och gjorde eventturnéer etc.

PERFECT NOISE | Communication Agency –Our ambition is simple: We help you mould & shape the perfect idea. We transform it into a perfect, living & breathing brand experience. To some, this might sound brazen, but not to us. If there is one thing that motivates us, that is the passion for perfection.

BSP Over the years BSP has grown substantially, and we are proud to introduce new and inspiring clients to our family. We have welcomed the largest bank in Northern Europe, Nordea, and as of 2011 we are embarking on new adventures with the multinational company TeliaSonera.

Embedly Poweredvia Bspmarketing

NEMAS – PUNKROCKBAND – Medlem/medgrundare – Intervju P3 Rock, Live i Studion The Tommy Show MIX Megapol, Intervju i K103,  Metro, Festival Augustibuller 2007 VICE. Recensioner. Turneér m.m.

White Limo – ”Sveriges Foo Fighters” Frontman/Medgrundare/Gitarr/Sång – Gaffa, Rocknytt, Muso´s Guide,

White Limo |We have some great news for you all. We just booked a show in Hamburg (Germany) on the 26 of July and we are exited to give the people of Hamburg a show to remember. Also there is some whispers about a show in Denmark this summer. More on that soon.

Embedly Poweredvia Whitelimo

Zlatan Yoga bonito! – EVENTPERSONAL/EVENTTURNE/

Zlatan och Nike bygger fotbollsplan i Rosengård Direkt efter Sverigefinalen i Joga3 börjar den nya planen byggas På innergården där Zlatan grundlade sin teknik byggs nu en ny arena för ungdomar. Planen kommer att vara öppen för alla, i syfte att stödja spontanidrotten. Arenan blir en samlingspunkt för områdets alla fotbollsälskare.

 Sälen – SKIDLÄRARE i SÄLEN 2003-2004

Skidresor till Sälen, Åre, Vemdalen, Hemsedal och Trysil Bokning och information om skidåkning och skidresor till Skandinaviens största skidanläggningar.

Kunder jag jobbat för:

Marknadsföring Eventpersonal:

Toyota IQ – BSP Marketing
NOKIA Comes With Music – Knut Kommunikation
Nike Yoga Bonito Football Tour – Fredag Eventbyrå
Tele 2 Mobilt Bredband – Knut Kommunikation
Rix FM Festival

Arvikafestivalen

Andra Event:

Risi Frutti – Ps Communication

Metro – Prime Office AB:
McDonalds Frukost
Estrella
GB Glass
Göteborgs Kex
Nutella
Huveröds Hund & Katt
Intersport
Fotbollsevent
Liseberg
Preben Olsen
VIA
JC
Fysiken